Flevo Beveiliging

Splijtbakweg 96
1333 HJ, Almere

036 785 8983

Maandag-Zaterdag:
08:00-20:00

info@flevobeveiliging.nl

Volgende werkdag
antwoord

Leer meer over ons.

Over Flevo Beveiliging

Flevo Beveiliging is in 2018 opgericht in Flevoland om personen en bezittingen te beschermen en tegelijkertijd de aansprakelijkheid te minimaliseren. In een snel veranderende wereld, waar veel vraag is naar beveiliging, streven we ernaar onze klanten kostenefficiënte en uitstekende service te bieden. Ons directieteam bestaat uit doorgewinterde en beveiligingsprofessionals die veel ervaring hebben opgedaan in het veld en hun krachten hebben gebundeld om een ​​hoge standaard neer te zetten in het beveiligingslandschap. Deze hoge standaard omvat, maar is niet beperkt tot, een bekwaam screeningproces, effectieve communicatie en een projectbeheersysteem binnen handbereik.

Gecertificeerde beveiligers

Onze bewakers zijn getraind volgens de normen van de industrie. Flevo Beveiliging bereidt onze bewakers voor op alle omstandigheden die zich tijdens het werk kunnen voordoen.

Erkende opleider van beveiligers

Wij bieden regelmatig professionele trainingsprogramma’s en trainingen voor onze bewakers en leiden ook nieuwe beveiligers op.

Flexibel en klantgericht

Flevo Beveiliging communiceert voortdurend met onze klanten, zodat zij te allen tijde volledig tevreden zijn. Onze klanten waarderen de mogelijkheid om op elk moment van de dag of de nacht contact op te nemen met een medewerker met eventuele vragen of zorgen. Wij bieden onze klanten de beste beveiligingsoplossingen, een gepersonaliseerde klantenservice en een ongeëvenaarde waarde. We gaan in op de wensen en behoeften van de klant en ontcijferen welke aanpak het beste zou zijn voor die specifieke klant, omdat we weten dat geen twee klanten dezelfde behoeften zullen hebben. De beveiligingsadviseurs van Flevo Beveiliging hebben ervaring op het gebied van klantenservice, vastgoedbeheer en productie; daarom begrijpen we de verwachtingen van elk van onze klanten en bieden we beveiligingsoplossingen die de verwachtingen van de klant overtreffen.

Klantgerichte service

Wij bieden onze klanten de beste beveiligingsoplossingen, een gepersonaliseerde klantenservice en een ongeëvenaarde waarde. We gaan in op de wensen en behoeften van de klant en ontcijferen welke aanpak het beste zou zijn voor die specifieke klant,

Altijd bereikbaar

U kunt ten alle tijden terecht bij een van onze medewerkers met uw vraag.

Onze Missie

Om de op maat gemaakte beveiligingsbehoeften van onze klanten te overtreffen door professionele beveiligingsdiensten van de hoogste kwaliteit te leveren op basis van expertise, betrouwbaarheid en vertrouwen.

Onze Visie

We streven ernaar om de meest professionele en gerespecteerde leider op het gebied van beveiliging in de branche te zijn door de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en langdurige werkrelaties met onze klanten op te bouwen.

Onze Waarden

We waarderen kwaliteit, communicatieve relaties met onze klanten, integriteit, uitzonderlijke klantenservice, persoonlijke groei en leiderschap.

Professionele beveiliging

Onze beveiligingsadviseurs bij Flevo Beveiliging zijn hoog opgeleid en hebben decennia aan ervaring. Onze veiligheidsconsultants beheren hoogopgeleide en bekwame beveiligers, met jaarlijkse opfriscursussen en continu training om ervoor te zorgen dat onze beveiligers altijd “op hun hoede” zijn voor de behoeften van onze klanten. 

Een beveiligingsbedrijf waar je op kunt rekenen

Als jong en ambitieus bedrijf zijn wij hard op weg om één van de grootste beveiligingsaanbieder te worden in en rondom Flevoland. Wij bieden een breed scala aan diensten die aan al uw veiligheidseisen moeten voldoen. We hebben verschillende bewakers getraind en hebben ons gericht op de meest effectieve training. Onze ervaren team betekent dat we uw beveiligingsuitdagingen vertrouwelijk kunnen aangaan en uw verwachtingen kunnen overtreffen.

Wij zijn volledig verzekerd en al onze beveiligingsmedewerkers zijn volledig gediplomeerd.

Onze bewakers zijn getraind volgens de normen van de industrie. Wij bieden regelmatig professionele trainingsprogramma’s en trainingen voor onze bewakers. Flevo Beveiliging bereidt onze bewakers voor op alle omstandigheden die zich tijdens het werk kunnen voordoen.

Wij bieden onze klanten een 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar telefoonnummer. U kunt ons altijd bellen als u informatie of verzoeken heeft, onze medewerkers staan klaar om u te helpen.

Uw tevredenheid is ons belangrijkste doel. Bij Flevo Beveiliging krijgt u naast een uitstekende professionele service ook opgeleide, gekwalificeerde beveiligingsmedewerkers. Door onze ervaring en toewijding kunnen we u deze persoonlijke garantie bieden.

Wij zijn hier om te luisteren naar uw beveiligingsbehoeften en om oplossingen te bieden. Vervolgens stellen we een veiligheidsplan op volgens uw behoeften en doorlopen we het proces om dat plan uit te voeren. Onze open lijn van communicatie betekent dat we u als partner zien. We willen dat u zich bij elke stap comfortabel en tevreden voelt. Wij staan altijd klaar om uw vragen of zorgen te beantwoorden.

Waar wacht je nog op?

Offerte aanvragen

Call Now Button
×