Flevo Beveiliging

Splijtbakweg 96
1333 HJ, Almere

036 785 8983

Maandag-Zaterdag:
08:00-20:00

info@flevobeveiliging.nl

Volgende werkdag
antwoord

Onze beveiligingsdiensten.

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging houdt in dat uw organisatie wordt beschermd tegen calamiteiten zoals diefstal en/of schade. Objectbeveiliging zorgt ervoor dat medewerkers en bezoekers zich veilig voelen en dat bedrijfsprocessen niet tot stilstand komen.

Zorgbeveiliging

Een van de diensten die Flevo Beveiliging aanbiedt is zorgbeveiliging. Een zorgbeveiliger kan onder zijn of haar taken rekenen: het voeren van een zichtbare patrouille, ingangen bewaken, ervoor zorgen dat het pand vergrendeld en beveiligd is.

Evenementenbeveiliging

De evenementbeveiligingsdiensten van Flevo Beveiliging geven u rust door alle ongeautoriseerde gasttoegang tot uw evenement te beperken en de bescherming van uw gasten en apparatuur, waardoor u zich kan focussen op het bieden van een succesvol evenement.

Gastheren en gastvrouwen

Een gastheer of vrouw van Flevo Beveiliging is een samenvoeging tussen een reguliere objectbeschermer, een receptionist en een host/hostess. Een beveiliger die zowel preventief als repressief zal ingrijpen bij calamiteiten.

Directievervoer/ artiesten beveiliging

Flevo Beveiliging biedt professionele begeleiding en beveiliging tijdens het transporteren en vervoeren van mensen naar verschillende locaties. Wij zorgen ervoor dat de locatie volledig veilig en naar tevredenheid is. 

Ad hoc diensten

Heeft u behoefte aan dringende beveiliging of heeft u op korte termijn één of meerdere bewakingsagenten nodig? Dan kan Flevo Beveiliging u van de gewenste service voorzien. Onze ad hoc diensten zijn 24/7 beschikbaar.

Waar wacht je nog op?

Offerte aanvragen

Call Now Button
×